Fenerbahçe'deki antrenörlük görevinden ayrılan Volkan Demirel, beIN Sports'la anlaştı

Geçtiğimiz sezon sonu hedefleri olduğunu belirterek Fenerbahçe'deki antrenörlük görevinden ayrılan Volkan Demirel, yeni sezonda yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yorumcu olarak ekranlara çıkacak.

2002 yılında Kartalspor'dan transfer olduğu Fenerbahçe'nin ve ardından Milli Takım'ın uzun yıllar kalesini koruyan Volkan Demirel, futbol hayatına son verdikten sonra antrenörlüğe başlamıştı.

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe'de antrenörlük yapan Demirel, sezon sonu sürpriz bir kararla görevinden ayrılmıştı. Volkan Demirel, ayrılık kararı sonrası Ali Koç ile düzenlediği basın toplantısında duygularını paylaşırken, "Hedeflerim var. Bu hedefler doğrultusunda kendi doğrularımla ilerleyeceğim." demişti.

Görevden ayrılan Volkan Demirel, Twitter hesabından da bir açıklama yayımlamıştı.

YORUMCU OLARAK EKRANLARDA OLACAK

Antrenörlük kariyerine devam etmesi beklenen Volkan Demirel'in, Milliyet'te yer alan habere göre beIN Sports ile anlaştığı ve yeni sezonda yorumcu olarak ekranlarda boy göstereceği belirtildi.

Fenerbahçe'deki antrenörlük görevinden ayrılan Volkan Demirel, beIN Sports'la anlaştı ile ilgili etiketler Volkan Demirel Fenerbahçe beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.