Fenerbahçe'de Valencia sakatlığında son durum!

Enner Valencia'nın durumu belli oldu! Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan Valencia'nın durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Enner Valencia taraftarı korkuttu! Sakatlıkta son durum belli oldu...

Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de Valencia sakatlığı ile herkesi korkutmuştu. Mücadelenin 81. dakikasında sahadan çıkmam zorunda kalan yıldız futbolcunun durumu belli oldu. 3-1'lik galibiyetin ardından sakatlık açıklaması yapan Fenerbahçe, Valencia'nın durumunun iyi olduğunu belirtti.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA OYNAYABİLECEK

Bacağında az miktarda ödem tespit edilen tecrübeli oyuncunun tedavisine hemen başlandı. Pazar günü Medipol Başakşehir ile karşılaşacak sarı lacivertli takımda Valencia'nın durumunun maç gününe kadar takip edileceği bildirildi. 31 yaşındaki futbolcu büyük bir ihtimalle Başakşehir'e karşı forma giyebilecek.

Fenerbahçe'de Valencia sakatlığında son durum! ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe sakatlık Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.