Fenerbahçe'de Valbuena şoku! Kızağa çekildi ayrılıyor...

Fenerbahçe'de sakatlığı sonrası ilk 11'de bir türlü yer bulamayan ve maçın son bölümlerinde oyuna giren Valbuena krizi başladı. Devre arasını iple çeken Fransız yıldızın menajeri ise bazı Brezilya kulüpleri ile görüşmeye başladı...

Aykut Kocaman tarafından sakatlığı sonrası kızağa çekilen ve yedek kulübesinde maçlara başlayan Valbuena için flaş bir iddia ortaya atıldı... Fransız oyuncunun devre arasında sarı lacivertli takımdan ayrılacağı belirtilirken, gideceği yer de ortaya çıktı.

BREZİLYA KULÜPLERİNE ÖNERİLDİ

Takımdan ayrılma kararı alan sarı-lacivertli yıldızın yeni menajeri tarafından Santos ve Sao Paulo’ya teklif edildiği ileri sürüldü. Kendisine yeni kulüp aradığı yaptığı ileri sürülen Mathieu Valbuena için Fransa'dan bir iddia daha geldi.

33 yaşındaki yıldızın yeni menajeri Franjo Vranjkovic'in, geçen hafta içinde Brezilya'daki ortağı üzerinden bazı kulüplerle temasa geçtiği, başta Santos ve olmak üzere Valbuena'ya bazı kulüplere önerdiği ileri sürdü.

SAMBAYA SICAK BAKIYOR

Radio Bandairentes, Valbuena'nın Brezilya futbolunu kendisine uygun bulduğunu ve yeteneklerini yeniden ortaya çıkarmak için futbol yaşantısını Brezilya'da devam ettirmeye sıcak baktığını ileri sürdü.

Fransa'dan RMC Radyosu, yedek kalınca sorun çıkarmaya başlayan Valbuena'nın F.Bahçe'den ayrılma planları çerçevesinde yeni menajerlik şirketinin bir avukatıyla İstanbul'da bir zirve gerçekleştirdiğini duyurmuştu.

Fenerbahçe'de Valbuena şoku! Kızağa çekildi ayrılıyor... ile ilgili etiketler Brezilya Fenerbahçe valbuena santos Sao Paulo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.