Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal derbi sonrası konuştu: Beşiktaş karşılaşmada sert oynadı

Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ardından teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk. Rakip çok sert oynadı. Bu kadar sertliğe hakem de biraz izin verdi ama 55. dakikaya kadar istediğimiz oyunu bir türlü oynayamadık. Oyun çok durdu, çok sert bir maç geçti" ifadelerini kullandı.

Süper Lig 'in 36. haftasında Fenerbahçe , Vodafone Park'ta Beşiktaş'la 1-1 berabere kaldı. Kanarya'da teknik direktör İsmail Kartal da derbiyi ve alınan 1 puanı yorumladı.

Oyunun çok sık durduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Oyuna iyi başlayabilirdik fakat ilk yarı derbilerin zorluğunu herkes bilmektedir. Biz de bunu biliyor ve tahmin ediyorduk. Beşiktaş taraftarı önünde ilk yarıda çok sert oynadı. Bu sertliğe hakem de müsaade etti. Biz 55'e kadar bu sertlik nedeniyle kendi oyunumuzu oynayamadık, topun hızını yükseltemedik. Oyun hep durdu. Bununla birlikte çizgiden çıkan var, Serdar kaleye vurmayıp, İrfan'a verse galip gelebilirdik. Olmadı, sonuçta buradan kaybetmeden ve 1 puanla dönüyoruz. Kazanmak için geldik, kazanabilirdik de ancak sertlik nedeniyle oynayamadık. Onlar da buna izin vermedi, taraftar coşkusuyla baskılı oynadılar ve biz de uzun toplarla gitmeye çalıştık. 55'ten sonra biraz baskıyı kırdık, soğukkanlı kalmaya çalıştık. Ama kazanamadık. Beşiktaş'a da başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

"SAKATLAR OLMASAYDI FARKLI OLABİLİRDİ"

Genel olarak oyuncularının performansından memnun olduğunu kaydeden İsmail Kartal, "Bugün Novak bir gol attı ve iki penaltıya sebebiyet verdi. Sonuçta buranın oyuncusu değil. Bizim en önemli kilit oyuncularımız yoktu. Yine oynayan isimler oyuncuları aratmadı. Tabii sakatlar olmasaydı farklı olabilirdi. 12 maçtır derbileri kendi evinde kaybetmeyen bir Beşiktaş var. 1 puanla dönüyoruz. Şu an rakibimiz Konya'yla 5 puan var aramızda. Yarın onların maçını bekleyeceğiz ve haftaya yine en iyisini yapmaya çalışacağız. İkincilik hedefimiz sürüyor" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal derbi sonrası konuştu: Beşiktaş karşılaşmada sert oynadı ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.