Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürüyor: Listenin zirvesinde Löw var

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılması sonrası teknik direktör arayışları sürüyor. Sarı lacivertlilerde listenin başında Alman teknik adam Joachim Löw bulunurken görüşmelerde son aşamaya gelindiği öğrenildi. Löw ile anlaşma sağlanamaması durumunda ise ibre Jorge Jesus'a yönelecek.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira sonrası teknik direktörlük koltuğunun yeni sahibi belli oluyor. Sarı-lacivertliler, uzun yıllar Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw'le görüşmelerde son aşamaya geldi.

2024 YILINA KADAR SÖZLEŞME ÖNERİLDİ

Teknik direktör seçimi konusunda oldukça titiz davranan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımı kalitesini ispatlamış bir hocaya emanet etmek istiyor. Bu doğrultuda kapısı çalınan ilk isim olan Joachim Löw'e sarı-lacivertliler 2024 yılına kadar sözleşme önerdi. Teklife olumsuz yaklaşmayan Alman hocanın kısa süre içinde son kararını vermesi bekleniyor. Uzun yıllar Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw, 2014 yılında Dünya Kupası'nı kazanmıştı. Alman hoca ayrıca 1998-99 sezonunda Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi yaptı.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürüyor: Listenin zirvesinde Löw var

JORGE JESUS LİSTEDE 2. SIRADA

Sarı-lacivertlilerde bir diğer hoca adayı ise Jorge Jesus. Son olarak Benfica'yı çalıştıran ve kısa süre önce görevinden ayrılan Portekizli teknik direktör, sarı-lacivertlilerin gündemindeki hoca adayları içinde 2. sırada yer alıyor. Oynattığı hücuma dayalı futbol anlayışıyla dikkat çeken hoca, sarı-lacivertli taraftarların da takımın başında görmek istediği isimler arasında zirvedeki isimlerden biri.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürüyor: Listenin zirvesinde Löw var - Resim : 2

BILIC'TEN ZAFERLE VEDA

Slaven Bilic, dün Beijing Guoan’ın başındaki son maçına Shenzhen deplasmanında çıktı. Hırvat teknik adamın takımı, sezonun son müsabakasını Yongjing Cao’nun tek golüyle kazanmayı bildi. Beijing ligi 5. sırada bitirdi. Bilic’in, kendisine söz veren kulüp başkanı Zhou Jinhui ile görüşerek sözleşmesini feshedeceği kaydedildi.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürüyor: Listenin zirvesinde Löw var - Resim : 3

Löw ve Jesus ile önümüzdeki günlerde anlaşma sağlanamaması halinde Hırvat hocaya resmi teklifin yapılması ve Bilic’in yeni teknik adam olarak göreve başlaması bekleniyor.

HIRVATLAR'DAN KOVAC İDDİASI

Niko Kovac’ın adı daha önce de Fenerbahçe ile anılmıştı. Hırvat teknik adam son olarak Monaco’yu çalıştırdı ve geçen hafta kendisiyle yollar ayrıldı. Hırvatistan basınında dün çıkan haberlerde, Sarı- Lacivertliler’in 50 yaşındaki teknik adamın durumunu öğrenmek için harekete geçtiği belirtildi.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürüyor: Listenin zirvesinde Löw var - Resim : 4

Ali Koç’un, Kovac’ın şartlarını uygun bulması halinde teklif yapacağı öne sürüldü. Başarılı çalıştırıcı Monaco’da özellikle Aurelien Tchouameni ve Sofiane Diop gibi oyuncuların gelişiminde büyük pay sahibi olmuş, geçen sene genç kadroyla ligi 3. bitirmişti.

 

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı sürüyor: Listenin zirvesinde Löw var ile ilgili etiketler Fenerbahçe Slaven Bilic Löw jorge jesus Niko Kovac
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.