Fenerbahçe'de tarihi imzalar atıldı!

Fenerbahçe ve Doğuş Grubu, basketbolda işbirliği anlaşmasına imza attı.

Fenerbahçe Kulübü ile Doğuş arasındaki işbirliğinin resmileşmesinin ardından imza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

Doğuş ile Fenerbahçe, iki marka, 3 yıllığına bir araya gelip Türk basketboluna hizmet etmek için anlaşıyor. Burada yapılan sözleşmeyle iki büyük değer bir araya geliyor. Bu süreç içerisinde bugüne kadar yapılan başarının ileri noktalara gitmesi hepimizin hedefidir. Doğuş Grubu'na teşekkür ediyorum. Türk sporuna katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum. Bundan önceki yıllarda da destek oldular. Sporcuların olimpiyatlara hazırlanması gibi çalışmalar yapıldı. Ferit bey iyi bir Fenerbahçeli'dir. Herkes onun nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu herkes görecektir. Doğuş ailesine teşekkür ediyorum. Ferit Bey iyi ki varsınız.

Ferit Şahenk'in açıklamaları ise şöyle;

Benim için heyecan verici bir gün. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe camiasına teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Doğuş olarak basketbol başta birçok sporda projeler gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz toplumsal gelişime katkı yapmak. Darüşşafaka ile işbirliklerimiz farklı bir içerikle de olsa devam edecektir. Anlaşmayla birlikte, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın adı Fenerbahçe Doğuş olacak.

Fenerbahçe'de tarihi imzalar atıldı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe doğuş sponsor anlaşam yeni adı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.