Fenerbahçe'de sürpriz isim gündemde! Hedefteki o yıldız...

Fenerbahçe transferde gelecek sezon planlamalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertliler, Başakşehir'de sergilediği futbolla göz dolduran Bertrand Traore için bonservisinin bulunduğu Aston Villa'nın kapısına çalacak. İşte son detaylar...

Fenerbahçe 'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertliler, sadece Ocak ayında yapılacak hamlelere odaklanmış değil. Fenerbahçe, Jorge Jesus'un da beğendiği yıldız oyuncu için sezon sonunda hamle yapmaya hazırlanıyor.

12 GÜNLÜK İZİN BUGÜN BİTİYOR

Fenerbahçe, sezonun ilk bölümünde tam 25 maça çıktı. Fazlasıyla yorulan Sarı-Lacivertliler için Dünya Kupası arası tam anlamıyla ilaç oldu. Jorge Jesus, bu periyotta öğrencilerine 12 gün izin vermişti. Sarı-Lacivertli futbolcuların tatili bugün bitiyor.

Dünya Kupası'ndaki Batshuayi ve Valencia dışındaki tüm oyuncular bugün Samandıra'da toplanarak akşam saatlerinde yapılacak antrenmanla yeniden çalışmalara başlayacak.

Fenerbahçe'de sürpriz isim gündemde! Hedefteki o yıldız...

TRANSFERDE TRAORE SÜRPRİZİ

Fanatik'in haberine göre sarı-lacivertliler transfer çalışmalarını sadece ocak ayını düşünerek yapmıyor. Sezon sonu için de planlamalar başladı. Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim girdi: Bertrand Traore...

Fenerbahçe, bu sezon Aston Villa'dan Başakşehir'e kiralanan yıldız futbolcuyu listeye ekledi. Sarı-lacivertliler, kanatlarda ve forvette görev yapan Burkina Fasolu oyuncunun performansını takibe aldı. Yönetim, Traore için sezon sonunda hamle yapmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de sürpriz isim gündemde! Hedefteki o yıldız... - Resim : 2

ASTON VILLA SATMAK İSTİYOR

Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncunun Başakşehir'de sergileyeceği performansa göre sezon sonunda harekete geçebilir. Traore, her iki kanadın yanı sıra forvette görev yapabiliyor. Yıldız futbolcunun Aston Villa ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Ancak İngiliz ekibi, kadroda düşünmediği ve vergilerle birlikte maaşı 4.2 milyon Euro'yu bulan oyuncuyu önümüzdeki yaz bonservisiyle göndermek istiyor.

 
Fenerbahçe'de sürpriz isim gündemde! Hedefteki o yıldız... ile ilgili etiketler Bertrand Traore Fenerbahçe Aston Villa Başakşehir Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.