Fenerbahçe’de şok! Michy Batshuayi'den ayrılık sinyali...

Fenerbahçe'nin transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Michy Batshuayi takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Golcü oyuncu hayalini "Rüyam Real Madrid forması giymekti. Henüz o rüyama ulaşamadım." ifadelerini Fenerbahçe'den ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçe'nin transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala kadrosuna kattığı eski Beşiktaşlı Michy Batshuayi, verdiği bir röportajda Fenerbahçe kariyerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'yi ve İstanbul'u çok sevdiğini dile getiren Belçikalı golcünün hayalini açıkladığı kısım sarı-lacivertli taraftaralar arasında tartışma yarattı. 

"İSTANBUL RÜYA GİBİ"

Sarı-lacivertli formayla şu ana kadar 8 maça çıkan Batshuayi sahada kaldığı 288 dakikada takımına 5 gol katkısı sağlarken, adından söz ettirmeye devam ediyor. 29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, "Ben ve ailem Türkiye'yi çok seviyoruz. Türkiye'de çok mutluyuz. İstanbul rüya gibi…" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARI KORKUTTU

Takıma katılmasından bu yana geçen kısa sürede taraftarın sevgili olan 'Batsman' lakaplı Batshuayi'nin röportajı sorusunda hayalini açıkladığı an ise sarı-lacivertli taraftarları pek de mutlu etmedi.

AYRILIK SİNYALİ

Golcü oyuncu hayalini "Rüyam Real Madrid forması giymekti. Henüz o rüyama ulaşamadım." ifadelerini kullanırken sosyal medyada bu açıklaması taraftarlar arasında 'Ayrılmak mı istiyor?' tartışmalarına neden oldu.

Fenerbahçe’de şok! Michy Batshuayi'den ayrılık sinyali... ile ilgili etiketler Michy Batshuayi Fenerbahçe Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.