Fenerbahçe'de şok ayrılık!

Fenerbahçe Beko'da Gigi Datome'nin ardından bir oyuncu ile daha yollar ayrıldı. Sarı lacivertli takımın alt yapısında yetişen Egehan Arna'nın ayrılığı resmen açıklandı.

Fenerbahçe, Erkek basketbol takımının alt yapısından yetişen genç oyuncusu Egehan Arna ile yolların ayrıldığını açıklandı.
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımıza, altyapımızdan yetişen bir oyuncu olarak uzun yıllar hizmet eden ve bu süreçte yaşanılan birçok başarıda katkısı bulunan Egehan Arna ile yollarımız ayrılmıştır.

Egehan Arna, formamızı giydiği süreçte takımımıza önemli katkılarda bulunmuş ve aynı zamanda, altyapılarımızda yer alan genç sporcularımız için A Takım formasına giden yolda güzel bir örnek teşkil etmiştir.

Egehan Arna’ya, Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinin geride kalan bölümünde kendisine başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe'de şok ayrılık! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko egehan arna
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.