Fenerbahçe'de sakatlık şoku!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Simon Falette sakatlık yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadelenin 7. dakikasında sarı-lacivertli takımın yeni transferi Simon Falette talihsiz bir sakatlık yaşadı. Gineli stoper oyuna devam edemedi ve sedyeyle saha kenarına alındı.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku!

Fenerbahçe'de Simon Falette şoku yaşanıyor. Sarı-lacivertli takım, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor deplasmanına çıktı. Zorlu maça ilk 11'de başlayan Fenerbahçe'nin Gineli stoperi talihsiz bir sakatlık yaşadı. Simon Falette, karşılaşmanın 7. dakikasında Jose Sosa ile çarpıştı. Bu çarpışmanın ardından arka adalesini tutan 28 yaşındaki futbolcu sedyeyle saha kenarına geldi. Fenerbahçe sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Simon Falette için ambulans istendi ve sahadan bu şekilde ayrıldı.

 

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ziraat Tükiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.