Fenerbahçe'de rota yine o isme çevrildi!

Fenerbahçe sezon başında transfer girişimlerinde bulunduğu fakat başarısız olunan Narsingh için Swansea kulübü ile yeniden masaya oturdu.

Fenerbahçe'nin Luciano Narsingh'in peşinde olduğu iddia edildi. Phillip Cocu'nun PSV'den eski öğrencisi olan Narsingh sezon başında da gündeme gelmiş, ancak kulübü Swansea City ile anlaşma sağlanamamıştı. O zaman satın alma opsiyonlu kiralama formülü gündemdeydi.

Şimdi ise 30 Haziran'da boşa çıkacağı için bonservis ücreti ödenmeden alınabilecek. 28 yaşındaki sağ kanat için görüşmeleri Damien Comolli'nin yürüttüğü belirtildi.

PSV DE İLGİLENİYOR

Takvim'in haberine göre; Fransız sportif direktörün, Narsingh'in menajeri Mino Raiola ile olan dostluğunu kullanarak transferi bitirmeye çalıştığı ifade edildi. Tek sıkıntı ise PSV'nin de Narsingh ile ilgilenmesi... Fuleli ve driplingi seven bir oyuncu olan 1.75 boyundaki Luciano Narsingh iki kanatta da oynayabiliyor.

Premier Lig ekiplerinden Swansea City'de bu sezon kadroya girmekte zorlanan Hollandalı açık, Championship'te 2 maçta sadece 43 dakika şans bulabildi. Gol ve asist katkısı yapamadı.

Fenerbahçe'de rota yine o isme çevrildi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Comolli Premier Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.