Fenerbahçe'de Rıza Çalımbay sesleri

Fenerbahçe, Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay'a teklif götürdü iddiası... Başkan Ali Koç'tan yetki alan bir Sarı-Lacivertli iş adamı, Çalımbay'la görüştü. Beşiktaş efsanesi teklife sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'de Rıza Çalımbay sesleri... Başkan Ali Koç'la devam kararı alan Sarı-Lacivertli kulüp teknik direktör konusunda büyük ikilem yaşıyor. Bir grup Emre Belözoğlu ile devam etme eğilimindeyken, camiadan gelen "Kaybedecek bir sezon daha yok. Tecrübeli ve gerçek bir teknik direktör getirin" çağrısı yönetimi ikiye böldü. Bu arada ortaya flaş bir isim atıldı; yönetime yakın kaynaklar, başkan Ali Koç'un Rıza Çalımbay fikrine sıcak baktığını belirtti.

Sivasspor'la 19 maçlık yenilmezlik serisi yakalayarak sezonu 5. sırada bitiren tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay'la görüşen bir Sarı-Lacivertli yönetici nabız yokladı. Beşiktaş efsanesi olan Çalımbay, Kırmızı-Beyazlı kulüple önümüzdeki sezon hem ligde hem de Avrupa'da başarı hedefliyordu. Transfer çalışmalarına hız verdiği bir süreçte böyle bir teklif alan Çalımbay'ın "Niyetiniz ciddiyse oturur konuşuruz" diyerek açık kapı bıraktığı öğrenildi. Çalımbay'ın yakın çevresi Fenerbahçe'nin yaklaşımından sonra adeta isyan etti.

Yarın bir basın toplantısı düzenleyecek olan Ali Koç, takımdaki geleceği ve taraftarın merak ettiği teknik direktör belirsizliğiyle ilgili açıklamalarda bulunacak. Koç'un Emre Belözoğlu konusunda açıklamalar yapması bekleniyor. 

Çalımbay'a ise Koç'un izniyle yönetimde yer almayan bir temsilcinin ulaştığı öğrenildi. Kulis bilgilerine göre Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen 58 yaşındaki çalıştırıcı, geçen yaz ismi Beşiktaş'la anılırken Siyah-Beyazlı kulübün Sergen Yalçın'la anlaşması nedeniyle büyük kırgınlık yaşadı.

2005'teki Beşiktaş deneyimi tatsız biten Çalımbay, dönemin başkanı Yıldırım Demirören tarafından sezon ortasında gönderilmişti. 15 yıldır çeşitli röprotajlarında kovulması için bir neden göremediğini anlatan Çalımbay, "büyük takım" çalıştırmayı hala çok istiyor. Ancak konu Fenerbahçe olunca başarılı teknik direktörün aklına yıllar önce Kadıköy'de açılan o çirkin pankart geliyor.

GÖNÜL ALMACA; GEÇMİŞİ UNUTALIM

Sarı-Lacivertli yetkiliyle yapılan transfer görüşmesinde bu konunun da gündeme geldiği ve "Hocam futbolda dün yoktur. Fenerbahçe taraftarı artık sana çok saygı duyuyor. Başarıların ortada... Geçmişte yaşanan hadise, sen Beşiktaş'ın hocası olduğu içi yaşanmış münferit bir şeydi. Sivasspor'da bile hücum futbolu oynatıyorsun. Fenerbahçe'nin DNA'sında olan mentalite sende var" sözleriyle ikna etmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında...

Fenerbahçe'de Rıza Çalımbay sesleriFenerbahçe'de Rıza Çalımbay sesleri - Resim : 2

Fenerbahçe'de Rıza Çalımbay sesleri ile ilgili etiketler Sivasspor Fenerbahçe Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.