Fenerbahçe'de Pelkas şoku!

Attığı goller ve yaptığı asistlerle Fenerbahçe'nin deplasmanlarda kazandığı puanların baş mimarı olan Dimitris Pelkas, Konyaspor maçında sakatlandı... Sarı-Lacivertliler'in 3-0 kazandığı maçın 79. dakikasında Konyaspor'un sol beki Skubic'le çarpışan yıldız isim sahayı sedyeyle terk etti.

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, 3-0 kazandıkları Konyaspor deplasmanında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Maçın 79. dakikasında Konyaspor'un sol beki Skubic'le çarpışan Pelkas sahayı sedyeyle terk etti. Bilinci kapanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Yunan yıldızın durumu iyi olduğu bilgisi geldi.

Attığı goller ve yaptığı asistlerle Fenerbahçe'nin deplasmanlarda kazandığı puanların baş mimarı olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Konya'da da harika bir futbol sergiledi. Bright Osayi-Samuel'in 32'de attığı golde şık bir asist yapan Pelkas, bu sezon Süper Lig'de 20 maçta 5 gol-7 asistle oynuyor.

Antalyaspor maçında sakatlanan Mesut Özil'i kaybeden Fenerbahçe, bir diğer 10 numarası Pelkas'ın da sakatlanmasıyla büyük üzüntü yaşadı.

 Fenerbahçe'de Pelkas şoku!

Fenerbahçe'de Pelkas şoku! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dimitris Pelkas
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.