Fenerbahçe'de Ozan Tufan sürprizi!

Ekonomik anlamda yeni sezona rahat girmek isteyen Fenerbahçe'de satılacaklar listesinde Ozan Tufan ve Miha Zajc'ın isimleri ön plana çıkıyor. Sarı lacivertli yönetim, iki genç futbolcunun satışından ciddi bir gelir bekliyor.

Ekonomik anlamda rahatlamak adına Vedat Muriç’i, yüksek bonservis bedeliyle satmayı düşünen Fenerbahçe’de iki oyuncu daha, kulübe gelir anlamında fayda sağlayacaklar listesinde bulunuyor.

Kulübün kasasını doldurmak ve hedeflerine daha sağlam adımlarla ilerlemek isteyen Sarı- Lacivertliler’de yönetim, Zajc ve Ozan Tufan’a da teklif gelmesi halinde bunları geri çevirmek istemiyor.

İKİ İSİMDEN 20 MİLYON EURO!

Fanatik'in haberine göre Zajc için 8 milyon Euro, Ozan için de 12 milyon Euro’luk bonservis bedellerinin konuşulduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan sürprizi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ozan Tufan Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.