Fenerbahçe'de ortalık karıştı! Comolli potada...

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli ile yolların ayrılmak üzere olduğu iddia edildi.

İkinci devre hazırlıklarını Belek'te sürdüren Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli ile yolların ayrıldığı iddia edildi. A Spor'un izleyicilerine son dakika bilgisi olarak geçtiği habere göre Fransız futbol adamı, kamptan ayrıldı ve İstanbul'a döndü.

Fenerbahçe'de ortalık karıştı! Comolli potada...

Comolli'nin İstanbul'da Başkan Ali Koç'la bir görüşme yapacağı kaydedildi. Falette transferine karşı çıktığı iddia edilen Comolli, sabah saatlerinde transferin Ali Koç 'un sorumluluğunda olduğunu açıklamış ve Gine'li stoperin imza törenine katılmamıştı.

TWİTTER HESABI AÇTI, İDDİALARI REDDETTİ!

Falette transferinde kendisi ile ilgili hikayeyi paylaşmak istediğini belirten Damien Comolli sabah saatlerinde twitter hesabı açmış ve, "Başkanımızın takıma faydalarını düşününce kararına saygı gösterilmelidir. Simon'u da taraftarlarımız iyi bir şekilde karşılamalıdır. Bugün basında çıkan haberlere göre oyuncuyu getirmek için Rogon Ajansı ile anlaştığım doğru değil. Bu ajans ile sadece Tolga ve Gustavo transferleri için görüştüm. Rogon ve benim aramda sözde bir ticari anlaşma olduğu doğrultusunda çıkan haberler üzerinden benimle alakalı saçma iddialarda bulunan kişiler hakkında yasal işlem başlatacağız. Fenerbahçe ailesine saygılarımla" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'de ortalık karıştı! Comolli potada... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Comolli Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.