Fenerbahçe'de önemli buluşma!

Fenerbahçe'de flaş gelişme! Moral yemeğinde Ali Koç ve Ersun Yanal buluştu...

Son olarak Galatasaray ile oynanan derbi maçı sahasında 3-1 kaybeden ve serisini yitiren Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Bugün antrenmandan sonra Başkan Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcular Kadıköy'de yemekte bir araya geldi. Böylece derbi sonrasında Ali Koç ve Ersun Yanal ilk kez birlikte görüntülenmiş oldu.

Fenerbahçe'de önemli buluşma!

Galatasaray ile oynanan derbi maçı 3-1 kaybeden Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Bugün antrenmandan sonra Başkan Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcular Kadıköy'de bir araya geldi.

"Moral yemeği" niteliğinde geçen bu toplantı sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal açıklama yapmadı.

Detaylar az sonra...

Fenerbahçe'de önemli buluşma! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.