Fenerbahçe'de ocak operasyonu!

Fenerbahçe, ocak ayında gözden düşen 2 ismi gönderip, 3 yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor...Sarı-Lacivertliler, transfer döneminde 1 kanat, 1 forvet ve 1 sol bek alarak kadrosunu daha da güçlendirecek.

Fenerbahçe devre arasında transferde sıcak saatler yaşayacak. Sezon sonunda taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatmak isteyen Sarı-Lacivertli Yönetimin transfer için kolları şimdiden sıvadığı ve çalışmalara başladığı öğrenildi. Kanarya, öncelikle 2 yıldızını elden çıkartacak.

PAZARLIKLAR BAŞLAYACAK

Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Brezilyalı ön libero Jailson ve Sloven yıldız Miha Zajc ile yollar ayrılacak. Devre arasında iki yıldızı isteyen kulüplerle masaya oturulacak.

YANAL RAPORUNU SUNDU

İki oyuncuyu satacak F.Bahçe'nin ise kadrosunu 3 oyuncuyla güçlendirmesi bekleniyor. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda harekete geçen Fener, devre arası düğmeye basacak.

Fenerbahçe'de ocak operasyonu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.