Fenerbahçe'de Miha Zajc için karar veriliyor!

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan Miha Zajc ile ilgil karar veriliyor.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan Miha Zajc ile ilgili transfer iddiaları sürüyor. İtalyan basını, futbolcuyla ilgili bir iddia ortaya attı. Zajc, Fenerbahçe’den ayrılacak mı? Hangi takıma transfer olacak?

Fenerbahçe'de Miha Zajc için karar veriliyor!

ZAJC İÇİN BRESCİA CİDDİ

Teknik direktör Ersun Yanal’ın, Miha Zajc ile ilgili olarak, ‘gönderilsin’ raporu verdiği öne sürülmüştü. Kadroda düşünülmeyen futbolculardan biri olan Zajc’a İtalyan ekibi Brescia’nın talip olduğu gündemde

BRESCİA, 3,5 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIR

İtalyan basını, Brescia’nın Zajc transferi için düğmeye bastığını ve futbolcu için 3,5 milyon Euro bonservis ödemeyi kabul ettiğini yazdı. 5 milyon Euro civarında bir beklentisi olan Fenerbahçe’nin vereceği yanıt bekleniyor.

ZAJC, YENİDEN İTALYA’YA DÖNEBİLİR

Slovan orta saha oyuncusu, ayak bileğinden bir sakatlık yaşamıştı. Tekrar çalışmalar başlayan futbolcunun, Empoli sonrasında tekrar Çizme’ye döneceği ifade ediliyor.

ALİ KOÇ: “BİR OYUNCUMUZA İYİ BİR TEKLİF VAR"

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Kadromuzdaki bir oyuncuya iyi bir teklif var. Bu teklifi değerlendiriyoruz” demişti.Zajc, Fenerbahçe’de kaç maçta oynadı?

Fenerbahçe’de bu sezon 5 maçta 259 dakika süre alan Zajc, 1 gole imza attı. Futbolcu, Slovenya Milli Takımı’nda ise Euro 2020 Elemeleri’nde 8 maçta 2 kez rakip ağları sarstı.

Fenerbahçe'de Miha Zajc için karar veriliyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Brescia
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.