Fenerbahçe'de Luiz Gustavo hasretine son!

Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor ile deplasmanda mücadele edecek olan Fenerbahçe'de Luiz Gustavo sevinci! Yıldız futbolcunun son kontrolleri iyi çıkarsa teknik patron Erol Bulut, formayı tekrar Gustavo'ya verecek.

Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk olacak. Şampiyonluk yarışı için ter döken sarı-lacivertli ekibe Luiz Gustavo müjdesi geldi.

Yokluğu sırasında öneminin daha iyi belli olduğu dönemlerde yıldız futbolcu sahalara dönmek için hazırlanıyor. Konyaspor kafilesine alınan tecrübeli futbolcu bugün son kontrollerden geçecek. Bu kontroller sonucu durumun iyi çıkması Gustavo'ya forma şansı olacak. 

GUSTAVO EN FAZLA 30 DAKİKA OYNAYABİLİR

Gustavo, 2 Şubat’taki Hatayspor maçında sakatlanmıştı. Brezilyalı yıldız iyileşti ve takımla çalışmalara başladı. Tecrübeli oyuncu, sakatlık sonrası ilk kez bu akşamki Konyaspor mücadelesinde kadroya alınacak. Sağlık ekibi, henüz tam olarak hazır duruma gelemeyen Brezilyalı yıldızın en fazla 30 dakika süre alması yönünde görüş bildirdi. Bu nedenle Gustavo’nun oyunun son bölümlerinde şans bulması bekleniyor.

"SEZONU KAPATABİLİRDİ..."

Yıldız futbolcunun sakatlığının bitiş süresi ile ilgili konuşan kulüp doktoru "Gustavo'nun kasığının birinde yüzde 50 yırtılma vardı. 4 haftadan önce oynatılsaydı sezonu kapatabilirdi." dedi.

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo hasretine son! ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe sakatlık Konyaspor Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.