Fenerbahçe'de korona pozitif hangi futbolcu?

Dün acil bir acil larak toplanan Fenerbahçe futbol takımı koronavirüsü testinden geçti... Sarı-lacıvertliler'de koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcunun Max Kruse olduğu öne sürüldü.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de corona virüsü paniği yaşanıyor. Sarı-lacivertliler resmi hesabından yaptığı açıklamasında, bir oyuncunun ve bir sağlık heyeti çalışanında Covid-19 bulgularına rastlandığını belirmişti. Test sonucu pozitif çıkan futbolcunun Max Kruse olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'de korona pozitif hangi futbolcu?

Fenerbahçe'de corona virüs testi pozitif çıkan futbolcunun Max Kruse olduğu öne sürüldü.

Covid-19 kabusu dünya genelinde sosyal hayatı olumsuz yönde etkilerken, spor kulüplerini de vurdu. Türkiye Süper Ligi'nin de içinde bulunduğu birçok Avrupa Ligi'nde ligler askıya alındı ve henüz ne zaman başlayacağı netlik kazanmadı. Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta, Milan'ın efsane ismi Paulo Maldini, Juventus'un yıldızları Rugani, Matuidi ve Dybala'da da corona virüs görüldü.

Türkiye'de de Fenerbahçe yaptığı açıklamasında A takımdan bir futbolcunun ve bir sağlık personelinin corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

Fenerbahçe'de korona pozitif hangi futbolcu? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Max Kruse Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.