Fenerbahçe'de karar verildi! İşte Emre'nin yeni görevi

Son iki sezondur teknik adam ve kadro konusunda ciddi değişimler geçiren Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi yine büyük bir değişim yaşanacak. Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada ilk olarak teknik direkörlük konusunu çözüme kavuşturmak isteyen yönetim, Emre Belözoğlu ile ilgili kararını da verdi.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi yine büyük bir değişim yaşanacak. Son iki sezonda teknik adam ve kadro konusunda ciddi değişimler geçiren sarı-lacivertliler bu sezon da bir benzerini yaşayacak. 2020-21 sezonuna yeni teknik adam, yeni sportif direktör ve yeni bir kadro ile girecek.

Bu çerçevede ilk olarak yeni bir teknik adam bulunması gerekiyor. Ersun Yanal'ın istifası sonrası sezonu bu şekilde tamamlamayı planlayan yönetim yeni sezonla birlikte teknik direktörü belirleyecek.

Bir diğer konu ise sportif direktör... Başkan Ali Koç, bu birimin devam edeceğini ifade etti. Buraya en güçlü aday ise Emre Belözoğlu. Tecrübeli kaptanın sezon sonu itibariyle kesin kararını vermesi bekleniyor.

Aktif futbolculuk hayatını noktalayıp Damien Comolli'nin görevini alması yüksek ihtimal. En önemli konuların başında da kadro geliyor.

Milliyet'te yer alan habere göre Cocu-Comolli ikilisinin göreve gelmesiyle birlikte başlayan büyük değişim Ersun Yanal döneminde de devam etti. Bu kadar çok oyuncunun gidip gelmesi de başarısızlıktaki ana faktörlerden biriydi. Bu sezon yine birçok isimle mecburen yollar ayrılacak ve yeni isimler katılacak. Ancak yönetim burada önceki iki sezona göre daha az oranda bir değişim yaşanmasını hedefliyor.

 

Fenerbahçe'de karar verildi! İşte Emre'nin yeni görevi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.