Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Perotti, Caulker ve Thiam'ın yeni takımları belli oldu

Yeni sezona 3 puan ile başlayan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği de sürüyor... Son olarak Ozan Tufan'ı İngiliz ekibi Watford'a kiralayan Sarıl-Lacivertliler'de, kadroda düşünülmeyen Steven Caulker ve Mame Thiam Kayserispor ile anlaştı. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Thiam hakkında resmi açıklamayı da yaptı.

Yeni sezona Adana Demirspor deplasmanındaki 1-0'lık galibiyetle başlayan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği bitmiyor.

Hafta içi milli oyuncu Ozan Tufan'ı İngiliz ekibi Watford'a satın alma opsiyonuyla kiralayan Sarı-Lacivertliler'de, iki ayırılık daha yaşanacak.

CAULKER VE THİAM KAYSERİSPOR'A

Sezon başında Alanyaspor'dan bedelsiz şekilde kadroya katılan ancak teknik direktörlüğe Vitor Pereira'nın getirilmesi sonrası şans bulamayan Steven Caulker, Kayserispor ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon başı Kasımpaşa'dan transfer edilen ve Caulker gibi kadroda düşünülmeyen isimlerden Mame Thiam'ın da Kayserispor ile anlaştığı öğrenildi. 

BERNA GÖZBAŞI, THİAM'I AÇIKLADI

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Senegal Milli Takımı forvetlerinden Mame Baba Thiam çarşamba aramıza katılıyor. Camiamıza hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

PEROTTİ, İTALYA'YA DÖNÜYOR

İtalyan gazeteci Nico Schirra'nın haberine göre Fenerbahçe, Diego Perotti ile de sözleşmenin feshedilmesi konusunda anlaştı. Geçtiğimiz sezon başı Roma'dan bonservissiz şekilde kadroya katılan 33 yaşındaki Arjantinli yıldızın, eski takımı Genoa ile anlaştığı belirtildi. Sarı-Lacivertliler'in Perotti için de kısa sürede resmi açıklama yapması bekleniyor.

Şimdiye dek Kemal Ademi, Michael Frey, Gökhan Gönül, Ozan Tufan ve Sadık Çiftpınar ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler'de, bu iki ismin ayrılmasıyla transfer limitlerinde de yer açılmış olacak. 

4 TRANSFER DAHA GELECEK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hafta içi yaptığı açıklamada 4 transfer daha gerçekleştirileceğini belirtmişti. Limitleri açılan Sarı-Lacivertliler, ayrılan isimlerle birlikte yabancı oyuncu sayısı konusuda da rahatlamış olacak.

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Perotti, Caulker ve Thiam'ın yeni takımları belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Digeo Perotti Steven Caulker Mame Thiam
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.