Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku! Beşiktaş derbisinden yok...

Süper Toto Süper Lig'de 26. hafta kapanış maçında Corendon Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus itirazları sonrası kırmızı kart gördü ve Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düştü.

Süper Toto Süper Lig'in 26. haftasında CorendonAlanyaspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Alanyaspor maçının 68. dakikasında kırmızı kart gördü.

Ferdi Kadıoğlu'nun yerde kaldığı pozisyonda faul bekleyen tecrübeli teknik adam hakem Mete Kalkavan'a saha kenarından itiraz etti ve sert bir şekilde tepki gösterdi. Kalkavan da bu tepki sonrası direkt kırmızı kartını çıkardı.

Portekizli teknik adam, Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düştü.

Jesus böylece bu sezon 2. kırmızı kartını görmüş oldu.

 

Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku! Beşiktaş derbisinden yok... ile ilgili etiketler Alanyaspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.