Fenerbahçe'de Jorge Jesus Beşiktaş derbisinin ardından konuştu: En çok gol atan takımız ama...

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park’ta kozlarını paylaştı. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ardından konuşan sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus, "Ne Beşiktaş için ne de Fenerbahçe için iyi bir sonuç değil. Fenerbahçe, ilk 70 dakikada daha iyi olan taraftı ama Beşiktaş, son 15-20 dakikada bizden daha iyiydi." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park'ta kozlarını paylaştı.

Karşılaşma 0-0 golsüz eşitlikle sona erdi. Mücadelenin ardından sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

İŞTE TECRÜBELİ HOCANIN ÖNE ÇIKAN SÖZLERİ:

"Ne Beşiktaş için ne de Fenerbahçe için iyi bir sonuç değil. Fenerbahçe, ilk 70 dakikada daha iyi olan taraftı ama Beşiktaş, son 15-20 dakikada bizden daha iyiydi.

Defansif anlamda iyi organize olan bir takıma karşı oynadık. Defansif olarak biz de iyiyiz. Ligin en çok gol atan takımı olmamıza rağmen bu her zaman gol atacak durumda değiliz, gol atamadık diye ofansif anlamda iyi değildik de diyemem. AEK Larnaca maçını düşünmeye başladık. Liderliği devam ettirmek için kazanmak istiyoruz. Çok dengeli bir grup. Her takım gruptan çıkabilir. Rennes ve Dinamo Kiev favori. Ama dışarıdan Fenerbahçe ve AEK Larnaca geliyor."

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Beşiktaş derbisinin ardından konuştu: En çok gol atan takımız ama... ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig Derbi derbi maçı 8.Hafta Maçı jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.