Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gerçeği ortaya çıktı! Emre Belözoğlu...

Fenerbahçe'de oynattığı oyun ve enerjisiyle bütün taraftarların kalbinde taht kuran Jorge Jesus, sarı lacivertlilere yeni oyuncular kazandırmaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Fenerbahçe, hücum bölgesindeki oyunuyla taraftarlarını mest etmeye devam ediyor. İlk defa Jorge Jesus'la birlikte takımda şans bulan ve milli formayla çıktığı ilk maçta ağları sarsan İsmail Yüksek'in transferiyle ilgili flaş gerçek ortaya çıktı.

Süper Lig'in 7. haftasının sonunda 1 hafta bay geçmesine rağmen 13 puan toplayan Kanarya, attığı 20 golle ligin en skorer takımı konumunda. Geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus'un Atletico Mineiro takımıyla görüştüğü iddia edilse de Brezilya ekibinin başkanı bu iddiaları yalanlamıştı.

JESUS'TAN FORMAYI KAPMIŞTI

Fenerbahçe'nin 2020 yılında Gölcükspor'dan kadrosuna kattığı İsmail Yüksek; Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiralık olarak gönderilmişti. Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle birlikte sezon öncesi kampta kendisini gösteren milli yıldız, Portekizli çalıştırıcıdan formayı kapmıştı. İlk olarak hazırlık maçlarında oynadığı hırslı oyunla Jesus'un gönlünü fetheden oyuncu, daha sonra da Fenerbahçeli taraftarların gönlünde taht kurmuştu.

GÖZLER KARİYERİNE ÇEVRİLDİ

Transfermarkt verilerine göre; yeni sezon öncesi 350 bin Euro piyasa değeri olan İsmail Yüksek, değerine değer katarak 2.30 milyon Euro'ya yükseldi.  A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg karşısında 3-2 yenik duruma düştüğünde 87. dakikada sahneye çıkan İsmail Yüksek, füzesi ile hem beraberliği getirdi hem de Türkiye'yi B Ligi'ne yükseltecek puanı kazandırdı. Bu sezon F.Bahçe'de performansı artan oyuncunun milli takımdaki golü ile birlikte gözler de İsmail'in kariyerine çevrildi.

EMRE BELÖZOĞLU GERÇEĞİ

Sabah'ın aktardığı haberde; üç sezon önce 3. Lig ekibi Gölcükspor'dan Fenerbahçe kadrosuna katılan genç futbolcunun transfer edilişi sürecinde eski kaptan ve Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun payı çok büyük. Gölcük forması giyerken Fenerbahçe'de dönemin sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun dikkatini çeken İsmail Yüksek için hemen girişimler başladı. Oyuncu ile vakit kaybetmeden temas kuran ve ardından da kulübü ile masaya oturan Belözoğlu, 65 bin Euro bonservis bedelinin yanı sıra Topuk Yaylası'nda iki dönem ücretsiz kamp karşılığında oyuncuya sarı-lacivertli formayı giydirdi.

İSMAİL YÜKSEK KİMDİR?

26 Ocak 1999 İznik doğumlu İsmail Yüksek, futbola Bursaspor'da başladı. İsmail Yüksek, Yeşil Bursa ve Bursa Yıldırımspor'da amatör lisans ile mücadele ettikten sonra 31 Ağustos 2018'de Gölcükspor'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Genç oyuncu 2020 yazında Fenerbahçe'ye imza attı. İsmail Yüksek'in sarı-lacivertli ekiple 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. 23 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe'de 8 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti. Ayrıca Fenerbahçe, İsmail Yüksek'i başka bir takıma satması halinde Gölcükspor %10 pay alacak.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gerçeği ortaya çıktı! Emre Belözoğlu...

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gerçeği ortaya çıktı! Emre Belözoğlu... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu ismail yüksek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.