Fenerbahçe'de ilk hedef Cesc Fabregas

Fenerbahçe, Cesc Fabregas için devre arasından önce teklifte bulunacak. Transfer listesinde Marco van Ginkel de bulunuyor.

Ekonomik açıdan astronomik rakamlar ödemeyi düşünmeyen Fenerbahçe, kiralama formülüyle hareket ediyor. Listede Fabregas gibi deneyimli yıldızlar da var, Marco van Ginkel gibi patlama beklenen gençler de...

Fenerbahçe'de ocak ayında yapılacak transfer için hareketlilik arttı... Ekonomik olarak astronomik rakamlara çıkma lüksü bulunmayan Sarı-Lacivertliler'de hedef, devre arasında yıldızları 'kiralama' formülüyle kadrosuna katmak. Fanatik Gazetesinin haberine göre sarı lacivertli ekibin listesinde Chelsea'den 2 oyuncu bulunuyor. O isimlerin biri, bizzat teknik direktör Dick Advocaat'ın referans olduğu Marco van Ginkel, diğeri de dünyaca ünlü İspanyol orta saha Cesc Fabregas. İlk yarı sonuna kadar zirveyle aradaki puan farkını kapatıp, ikinci devrede de bu tarz takviyelerle şampiyonluk şansını yükseltmeyi düşünen Fener'de operasyon başlıyor.

ARANAN KAN FABREGAS

Bu sezon sakatlık problemi yaşadığı için son haftalarda kadroda olmayan İspanyol yıldız, 2015-2016'da Premier Lig'de 37, Şampiyonlar Ligi'nde ise 7 maçta oynadı. Fabregas, Fenerbahçe'nin aradığı, öne oynayan, skor üreten ve asist yapan oyuncu profiline tam anlamıyla uyuyor. Sarı- Lacivertliler'in sakatlık sürecini yakından takip edeceği ve büyük bir sorun çıkmazsa devre arasında önce 29 yaşındaki oyuncu için Chelsea'nin kapısını çalacağı öğrenildi. Arsenal'da parlayan, ardından Barça'ya transfer olan Fabregas için İngiliz ekibi ise 33 milyon Euro (115 milyon TL) ödemişti.

ADVOCAAT MARCO VAN GİNKEL'E ÇOK GÜVENİYOR

Chelsea'nin PSV'den büyük umutlarla transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcu, yine beklenen patlamayı yapamadı. Daha önce de Stoke City, Milan, Vitesse gibi ekiplerde forma giyen Hollandalı'ya Fenerbahçe'nin hocası Dick Advocaat'ın 'kefil' olduğu bildirildi.

Genç oyuncu için yine kiralama formülü devrede olacak. Chelsea'nin bu fikre sıcak baktığı, Marko Van Ginkel'i ikna işinin ise Advocaat tarafından halledileceği dile getirildi.

Fenerbahçe'de ilk hedef Cesc Fabregas ile ilgili etiketler Chelsea Fenerbahçe Cesc Fabregas
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.