Fenerbahçe'de ilk 11'de yer bulamayan Ozan Tufan için Watford'dan teklif geldi

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Vitor Pereira'nın gelmesiyle birlikte ilk 11'de yer bulmakta zorlanan Ozan Tufan'ın Premier Lig ekiplerinden Watford ile görüştüğü öğrenildi. Rıdvan Dilmen geçtiğimiz günlerde 26 yaşındaki oyuncunun Watford ile görüştüğünü söylemişti.

Geçtiğimiz sezona Erol Bulut yönetiminde başlayan ve Emre Belözoğlu yönetiminde bitiren Fenerbahçe, şampiyon Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kalarak sezonu 3. sırada tamamlamıştı.

Uzun yıllardır şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe yönetimi, Portekizli teknik adam Vitor Pereira'yı yeniden takımın başına getirmişti.

Sarı-Lacivetliler'deki ilk döneminde yüksek puan ortalamasına rağmen Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'a şampiyonluğu kaybeden Vitor Pereira, sezona 3'lü savunma kurgusuyla başladı. Caner Erkin, Steven Caulker gibi isimleri kadroda düşünmeyen Portekizli teknik adamın, Ozan Tufan konusunda vereceği karar bekleniyor.

İLK 11'İN DIŞINDA KALDI

2015 yılında transfer olduğu Fenerbahçe'de zaman zaman iyi peformanslar gösteren, zaman zaman ise eleştirilere maruz kalan 26 yaşındaki orta saha, hazırlık döneminde ve ligin ilk maçında ilk 11'de düşünülmedi.

Mesut Özil, Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc gibi zorlu rakiplerle mücadele eden milli futbolcunun, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford ile görüştüğü öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre İngiliz ekibi Sarı-Lacivertliler'e resmi teklifte bulunarak Ozan Tufan'ı kiralamak istediğini belirtti. Fenerbahçe'nin teklife sıcak baktığı ve istediği şartlar oluşursa transfere izin vereceği kaydedildi.

Rıdvan Dilmen de TRT Spor'daki %100 Futbol programında Ozan Tufan'ın Watford ile görüştüğünü açıklamıştı.

BEŞİKTAŞ İDDİASI

Ajanspor'da yer alan habere göre Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a görüşme talebini iletti. Koç'un teklifi reddettiği belirtilirken, oyuncu ile ilgili alınmış bir karar olmadığı ve yararlanılmak istendiği iletildi.

SADIK ÇİFTPINAR, YENİ MALATYASPOR İLE ANLAŞTI

Ozan Tufan konusunda görüşmeler sürerken Sadık Çiftpınar da kulüpten ayrıldı. 28 yaşındaki stoper, Fenerbahçe ile sözleşmesini feshederken, Sarı-Lacivertli'lerden alacağı 8 milyon TL'den vazgeçti.

Fenerbahçe forması altında 27 maça çıkan Sadık Çiftpınar, limit konusunda kulübe yardımcı olabilmek amacıyla geçtiğimiz sezon maaşında indirime gitmeyi de kabul etmişti.

FENERBAHÇE'DEN VEDA MESAJI

Fenerbahçe'de ilk 11'de yer bulamayan Ozan Tufan için Watford'dan teklif geldi ile ilgili etiketler Ozan Tufan Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Watford
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.