Fenerbahçe'de hedef yeniden Norveçli golcü Alexander Sörloth

Fenerbahçe, Leipzig'in forveti Alexander Sörloth için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Milliyet gazetesinde yer alan haberde, hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth için kulübü Leipzig'e resmi teklif yapacağı belirtildi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de gündem forvet transferi.

Milliyet gazetesinde yer alan haberde, hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth için kulübü Leipzig'e resmi teklif yapacağı belirtildi.

Haberde, Jorge Jesus'un hücum hattını tartışılmayacak bir isimle güçlendirmek istediği ve Norveçli golcünün transferi için girişimlere başlandığı ifade edildi.

GERİDE KALAN SEZONDA REAL SOCIEDAD'A KİRALANMIŞTI

Bundesliga ekibi Leipzig'e 2020/21 sezonunda transer olan 24 yaşındaki santrafor, geride kalan sezonu La Liga takımlarından Real Sociedad'da geçirmişti.

Real Sociedad'la 33 maçta süre alan Alexander Sörloth, 4 gol kaydetti.

Fenerbahçe daha önce Lincoln HenriqueBruma ve Emre Mor transferlerini açıklamıştı.

Fenerbahçe'de hedef yeniden Norveçli golcü Alexander Sörloth ile ilgili etiketler Fenerbahçe Alexander Sörloth Transfer Leipzig'in forveti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.