Fenerbahçe’de hedef orta sahaya transfer: Mohamed Elneny ve Roberto Gagliardini adaylar arasında

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe orta sahaya takviye yapmayı hedefliyor. Sarı lacivertlilerin hedefinde Galatasaray’ın da listesinde bulunan Elneny  ile Gagliardini bulunuyor. Fenerbahçe yönetimi bu iki oyuncu ile anlaşılamaması durumunda ise listesindeki diğer alternatifleri değerlendirecek.

Fenerbahçe , sol bek sorununu Ghislain Konan, forveti ise Haris Seferoviç ile çözmeye hazırlanıyor. İsmail Kartal’ın önceliği olan bu takviyelerin ardından Sarı-Lacivertliler’in durmaya niyeti yok. Başarılıteknik adam, dün gazetecilerle sohbetinde transferde yeni hedefi açıkladı: İki yönlü, 6-8 numara oynayabilen bir oyuncu olabilir! Yönetimin bir süredir bu tanıma uyan bir oyuncuya imza attırmak için çalışmaları sürdürdüğü kaydedildi. Listede önemli isimler var.

Adı Galatasaray ile anılan Arsenal’ın yıldızı Mohamed Elneny ilk adaylardan biri. Mısırlı oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fenerbahçe, aynı Konan’da olduğu gibi bu sayede İngiliz ekibini maku bir ücrete ikna etmenin peşinde. Ön plana çıkan diğer orta saha oyuncusu ise İnter’de oynayan Roberto Gagliardini. İtalyan ekibinde bu sezon 14 resmi maçta görev yapan 27 yaşındaki İtalyan yıldız için sezon sonuna kadar kiralama seçeneği masada.

ALTERNATİFLERİ DE HAZIR

Sarı-Lacivertliler, iki yıldızdan birine imza attıramaması halinde başka adaylara yönelmeyi planlıyor. Listede birçok isim var. Bunlar arasında menajerlerin önerdiği Everton’lı Jean-Phlippe Gbamin ve Leicester’da oynayan Nampalys Mendy’nin olduğu kaydedildi. Yönetimin, bu iki oyuncunun şartlarını da araştırdığı kaydedildi.

 

Fenerbahçe’de hedef orta sahaya transfer: Mohamed Elneny ve Roberto Gagliardini adaylar arasında ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer orta saha Mohamed Elneny Roberto Gagliardini
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.