Fenerbahçe'de Göztepe hazırlıkları devam ediyor... Mesut Özil'den iyi haber

Süper Lig’in 14. haftasında pazartesi günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı bulunan Mesut Özil de takımla çalıştı. Derbide "Gerçek Fenerbahçeli" olan Özil, bu kez İzmir'in Sarı-Kırmızılı takımı karşısında mücadele edecek. Göztepe ise taraftar şova hazırlanıyor...

Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe'yle deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ayağındaki şişlik nedeniyle Olympiacos deplasmanına götürülmeyen Mesut Özil, bugün takımla çalışmalara başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanda Olympiacos maçında görev alan oyuncular, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları antrenmanı pas çalışmasıyla sürdürdü.

Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam eden idman, bireysel çalışmalarla noktalandı. Mesut Özil takımla birlikte çalışırken; uzun süreli sakatlıkları bulunan Altay Bayındır ve Enner Valencia günü tedavi programları ile tamamladı.

Fenerbahçe'de Göztepe hazırlıkları devam ediyor... Mesut Özil'den iyi haber

GÖZTEPE TARAFTARIYLA COŞACAK

Pazartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek Göztepe'yi büyük heyecan sardı.

Mutlak 3 puan hedefleyen sarı-kırmızılılar, pandemi sürecinden sonra ilk kez Gürsel Aksel Stadı'nda tam kapasite olarak taraftarıyla buluşacak. Dolu tribünler önünde aylar sonra sahaya çıkacak İzmir ekibinde tüm camia zafere kilitlenirken, sarı-kırmızılı futbolseverlerin de görsel şölene imza atacakları öğrenildi.

Taraftarlar sosyal medya üzerinden herkesi stada davet ederken satışa çıkan biletlerin ise tükenmek üzere olduğu vurgulandı.

Bilet fiyatları VIP ve localar 545, 2'nci kategori 463,5, 3'üncü kategori 236, 4'üncü kategori 190,75, 5'inci kategori 163,5 ve 6'ncı kategori 54.5 TL olarak belirlendi. Göztepe taraftarlarının biletlere yogun ilgi gösterdiği, Fenerbahçe maçının kapalı gişe oynanacağı vurgulandı.

Göztepe, geçen sezon Fenerbahçe ile Gürsel Aksel Stadı'nda seyircisiz oynadığı maçı 3-2 kaybetmişti. 

Fenerbahçe'de Göztepe hazırlıkları devam ediyor... Mesut Özil'den iyi haber ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.