Fenerbahçe'de genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya Belçika ekibi Westerlo yolcusu

Fenerbahçe, takımın genç oyuncularından birisi olan Muhammed Gümüşkaya ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Muhammed Gümüşkaya, Karadeniz ekibinde 14 maça çıkmış ve 2 gol-2 asist kaydetmişti.

Marcel Tisserand'ın Suudi Arabistan ekiplerinden El İttifak'a transfer olmasının ardından Fenerbahçe, takımın genç oyuncularından birisi olan Muhammed Gümüşkaya ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; sarı-lacivertli ekibin Muhammed Gümüşkaya'nın transferi için Belçika ekibi Westerlo ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Genç futbolcunun, Belçika ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalaması beklenirken, transferin gerçekleşmesinin ardından Fenerbahçe, 500 bin Euro bonservis bedelini kasasına koyacak.

 

Fenerbahçe'de genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya Belçika ekibi Westerlo yolcusu ile ilgili etiketler Süper Lig Suudi Arabistan Belçika Muhammed Gümüşkaya giresunspor Westerlo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.