Fenerbahçe'de Emre Mor Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası konuştu: Çok savaşmamız gerekti...

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 2-1 yendiği maç sonrası konuşan Emre Mor, "Rakip gol attıktan sonra çok savaşmamız gerekti" dedi.

Maçı değerlendiren Emre Mor, "Bazen kupa maçlarında böyle durumlar olabilir. Çok savaşmak gerekebilir. Oyuna girdikten sonra hocamızın istediklerini yapmaya çalıştım. Enner'e de asist yaptım, dolayısıyla performansımdan memnunum. Bazen kupa maçlarında böyle durumlar olabiliyor. Rakip gol attıktan sonra çok savaşmamız gerekti. Önemli olan 90 dakika içinde kazanmaktı" dedi.

''MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ''

Şampiyonluğu kazanma yolunda şansları olduğunu söyleyen Emre Mor, "Mücadelemizi sürdürüyoruz. Çok ileriye bakmak istemiyorum. İleride neler olacağını göreceğiz" ifadesini kullandı.

 

Fenerbahçe'de Emre Mor Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası konuştu: Çok savaşmamız gerekti... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Çaykur Rizespor Ziraat Türkiye Kupası Emre Mor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.