Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas krizi! Yunan yıldız devre arasında satılabilir...

Fenerbahçe ile iki sezon daha sözleşmesi bulunan Dimitris Pelkas'ın devre arasında takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Pereira'yla sorunlar yaşayan 28 yaşındaki Yunan yıldızın kendisi için gelen tekliflerin değerlendirilmesini istediği öğrenildi. Pelkas bu sezon 4'ü ilk 11 olmak üzere dokuz maça çıktı, sadece birinde 90 dakika oynayabildi

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile sorun yaşayan tek isim Mesut Özil değil... Eski yönetici Mahmut Uslu'nun "yıldızlarla geçinemez" dediği Portekizli çalıştırıcının Yunan orta saha Dimitris Pelkas'la da soğuk savaş yaşadığı iddia edildi.

Sözcü'nün haberine göre, hocasıyla sorun yaşayan ve yeterli özgürlük alanı bulamadığına inanan Yunan futbolcu mutsuz... Avrupa'da pek çok talibi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun devre arasında satılabileceği konuşuluyor.

İLK 11'DEKİ YERİNİ KAYBETTİ

Şampiyonluğun kıl payı kaçtığı geçen sezonu 34 maçta 8 gol-7 asistle tamamlayan ve 31 kez ilk 11'de sahaya çıkarak 13 farklı maçta skora etki etmeye başaran Pelkas, Pereira döneminde yaşadığı omuz sakatlığı nedeniyle 4'ü ilk 11 olmak üzere dokuz maça çıktı, sadece birinde 90 dakika oynayabildi ve maç başına ortalama 35 dakika süre aldı.

Pelkas'ın Pereira ile anlaşamadığı ve sorun yaşadığı belirtilirken, bu maçta 41. dakikada oyundan alınınca da tavrını açık şekilde belli etti. Pelkas'ın ayrıca yeni oyun sisteminin kendine uymadığını düşündüğü ve sahada özgürlük alanı bulamadığına inanıyor.

İddialara göre bu şekilde devam etmesi halinde başarılı futbolcu, devre arasında ayrılmak için yönetimden izin isteyecek. Pelkas'a sezon başında 9 milyon euro'luk teklif gelmiş ancak Fenerbahçe yönetimi bu rakamı düşük bulduğu için geri çevirmişti.

 

Fenerbahçe'de Dimitris Pelkas krizi! Yunan yıldız devre arasında satılabilir... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dimitris Pelkas Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.