Fenerbahçe'de Diego Costa ile imzalar atılıyor!

Fenerbahçe'de 3 gündür süren Diego Costa görüşmelerinden önemli bilgiler geldi! İşte detaylar...

Fenerbahçe Diego Costa ile imza atmak üzere... Brezilya asıllı İspanyol futbolcunun menajeri 3 gündür sarı lacivertli kulüple görüşüyordu. Dün akşam saatlerinde bu görüşmeler sonuçlandı.

Transferin önünü tıkayan, Costa’nın yüklü maaşı konusunda anlaşmaya varıldığı iddia ediliyor. Sarı lacivertli kulüp oyuncu için Chelsea’ye de satıştan yüzde 75 pay teklif etti.

Devre arasında Atletico Madrid’e gideceği idda edilen golcü oyuncu için sarı lacivertli kulüp 3 gün boyunca uğraştı ve karşı tarafın taleplerinin bir kısmını karşılayarak anlaşmaya vardı.

Diego Costa’yı taraftarı tribüne çekecek hamle olarak gören sarı lacivertliler bugün yıldız futbolcuyu İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Sağlık kontrolünün ardından Costa’nın kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Diego Costa ile imzalar atılıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer menajer diego costa imza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.