Fenerbahçe'de dev zirve! Kritik kararlar yolda

Fenerbahçe'de Ali Koç ve Emre Belözoğlu bir araya gelecek! Süper Lig'in 30. haftasında Kadıköy'de aldıkları yenilgi sonrası kötü gidişata bir dur demek için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Emre Belözoğlu bir araya gelerek kritik kararları değerlendirecek.

Fenerbahçe'de Ali Koç ve Emre Belözoğlu zirvesi! Kadıköy'de kaybettikleri Gençlerbirliği maçından sonra yönetim kolları sıvadı...

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ile sportif direktör Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisi öncesinde bir araya gelecek. Kadıköy'de gelen mağlubiyet sarı-lacivertli ekibe alarm verdirdi. Erol Bulut'un akıbeti ve hakem kararları ile ilgili görüşme yapılacak. Önemli oyuncular ile takım yeniden dizayn edilirken başarısız sonuçların getirdiği değişiklik mecburiyeti ile birlikte kritik kararların alınması bekleniyor.

İÇ SAHA YENİLGİ REKORU EROL BULUT İLE KIRILDI

Ligin 30'uncu haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Fenerbahçe, Kadıköy'deki son 4 maçında kazanamazken bu sezon iç sahada 6 yenilgi alarak rekor kırdı. Sarı-lacivertli ekip 24'üncü haftada Galatasaray'a 1-0, 26'ncı haftada Göztepe'ye 1-0 yenildi. 28'inci haftadaki Antalyaspor mücadelesinden 1-1 berabere ayrılan sarı-lacivertliler, 30'uncu haftada Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybederek evinde 4 maç üst üste galip gelemedi.

İç saha kazanamama rekorunu da dünkü Gençlerbirliği maçı ile kıran Fenerbahçe; 1968-69, 1987-88 ve 1992-93 sezonlarında kendi evinde 5 kez mağlup olurken bu sezon Konyaspor'a 2-0, Beşiktaş'a 4-3, Yeni Malatyaspor'a 3-0, Galatasaray'a 1-0, Göztepe'ye 1-0, Gençlerbirliği'ne ise 2-1 mağlup olarak 6 kez iç sahada galibiyet elde edemedi.

Fenerbahçe'de dev zirve! Kritik kararlar yolda ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Emre Belözoğlu Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.