Fenerbahçe'de dev operasyon Ocak'ta

Kadro dışı kararı devre arasına kaldı. Ocak’ta 3 transfer yapılacak.

Beklenen oldu ve Aykut Kocaman dün takımın başına geri dönerek antrenmana çıktı. Teknik patron Kocaman'ın futboldan sorumlu yönetici Ali Yıldırım'la bir görüşme yaptığı bazı garantiler aldığı da öğrenildi. Aykut Kocaman devre arasında takımda operasyon yapacak ve bazı isimlerle yollarını ayıracak.

Aykut Kocaman'ın şu aşamada Fernandao, Robin Van Persie ve Mehmet Topal'ın takımdan gönderilmesini istediği kaptan Volkan Demirel'in bile takımda kalmasının şüpheli olduğu ifade ediliyor.

KADROYA TAKVİYE İSTİYOR

Kocaman'ın Ali Yıldırım ile yaptığı görüşmede kadroya takviye istediği de öğrenildi. Kocaman'ın "Sağ kanada, sol beke ve bir de orta saha oyuncusuna ihtiyaç duyuyorum" dediği bildirildi.

YILDIRIM: FARKI KAPAMALIYIZ

Yönetici Ali Yıldırım'ın da "Dediklerin olacak. Ama biz de devre arasına kadar puan farkını kapatarak taraftarı tribünlere çekmeliyiz" dedi. Bu arada transfer için girişimlerin de başladığı ifade edildi.
.

Fenerbahçe'de dev operasyon Ocak'ta ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.