Fenerbahçe'de Cocu için imza töreni düzenlendi!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu için imza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe, teknik direktör Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hollandalı teknik adam için imza töreni düzenlendi. İmza törenine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sportif Direktörü Damien Comolli de katıldı.

Törende konuşan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve çok gururluyum. Buraya futbola dair felsefemi yansıtmaya geldim. Çok çalışacağız. Bu yolculuğa yarın hep beraber çıkıyoruz. Fenerbahçe'de çalışmak için sabırsızlanıyorum. Herhangi bir şeye söz veremem. Ama hiçbir şey imkansız değildir; inanmalıyız" dedi.

Phillip Cocu'nun açıklamaları şöyle:

"7 yıldır PSV'de görev yapıyordum. PSV'den sonra Fenerbahçe'nin bana ilgisi oldu. Gelecek için doğru adımları atmak önemliydi. Yeni fikirler önüme çıktı. Fenerbahçe'nin fikirleri beni heyecanlandırdı. Artık değişim zamanı gelmişti. Büyük bir kulübün fırsatı çıktı."

"Fenerbahçe'nin birçok maçını izledim. Fakat bu işin en iyi yolu birlikte çalışmaktır. Saha içi ve dışında birbirini tanımaktır. Fenerbahçe gibi büyük takımlar, ekstra katkı veren oyuncular ararlar. Önce elimizde ne var, ona bakmak istiyoruz."

"Takım halinde maksimumu almak önemli. Bazen tek, bazen çift ön liberoyla oynamanız gerekebilir. Ne istediğini bilen bir takım olmak önemli. Tek veya çift ön libero önemli değil. Önemli olan oyun felsefemiz. Felsefemiz topa sahip olan, yaratıcı ve sahada hareketlilik yaratan bir takım olmak. İlk günden itibaren bunun için çalışacağız."

"Öncelikle A Takım'daki oyunculara bakacağız. Fenerbahçe'de olduğumuz sürece gözlerimiz açık olacak. Altyapıdaki oyuncuları tanımak önemli. Hollanda'dan bu duruma alışığız. Gözümüz onların üzerinde olacak."

"Fantastik bir durum oluşturur stadın dolu olması. Taraftar desteği çok önemli. PSV ve Barcelona ile buraya futbolcu olarak geldim. Bu stadın atmosferini gayet iyi hatırlıyorum."

"PSV dışında ilk teknik direktörlük deneyimim. Rakiplerimize saygı duyarak yola çıkıyoruz. Hiçbir şey kolay elde edilmiyor. Bir şeyi çok istiyorsanız her gün çalışmalısınız. Başaracaksak birlikte başaracağız. Sahada maksimum performans veren bir takım istiyorum."

"Şampiyonlar Ligi harika bir tecrübe, orada olmak tabii ki bu kulübün istekleri, arzuları, hırsları arasında yer alıyor, hedefimiz bu. Önemli olan burada güçlü bir takım yapısı oluşturabilmek, bu da adım adım olacak, zamanla ortaya çıkacaktır. 1-2 haftada oluşmaz."

"Dolu statlarda oynamayı ve maçlara çıkmayı seven biriyim. Futbolcu olarak da bunu istersiniz. En güzeli de bu, taraftarların yarattığı tuttu ve istek. Fenerbahçe'yle çıktığımız bu yolculuğun bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum."

Fenerbahçe'de Cocu için imza töreni düzenlendi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe canlı yayın çocu imza töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.