Fenerbahçe'de büyük isyan! Sosyal medya "#AykutKocamanİstifa" ile çalkalanıyor...

Son dakikada 2 puanın kaybedildiği Kayserispor maçının ardından bir son dakika tokadı da Osmanlıspor'dan yiyen Fenerbahçe'de taraftar isyan etti. Sezona büyük umutlarla giren, önemli transferler yapan sarı lacivertli takımda başarısızlık Aykut Kocaman'a kesildi. Taraftar sosyal medyada #AykutKocamanİstifa tag'ı ile kampanya başlattı.

Fenerbahçe geçtiğimiz hafta 3-1 öne geçtiği Kayserispor karşısında üstelik Kadıköy'de son dakikada yediği gol ile 1 puana razı olmak zorunda kalmıştı.

Geçtiğimiz haftanın tarifesi gol sayısı dışında bu haftada Ankara'da yaşandı.

Daha maçın 7. dakikasında Brezilyalı Guliano ile öne geçen sarı lacivertliler ardı ardına yaşanan iki sakatlığın ardından tam anlamıyla tel tel döküldü.

Yaptığı hatalar nedeniyle bir süredir kaleden uzak olan Volkan Demirel dalga dalga gelen Osmanlı ataklarını son dakikaya kadar savuştursa da 1-1'i önlemeye yetmedi.

Son dakikalarda gelen Osmanlı tokadı taraftarları isyan ettirdi. Bugüne kadar Kocaman'ın arkasında duran taraftar sosyal medyada #AykutKocamanİstifa hastag'i ile kampanya başlattı.

Fenerbahçe'de büyük isyan! Sosyal medya "#AykutKocamanİstifa" ile çalkalanıyor... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aykut Kocaman istifa #aykutkocamanistifa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.