Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir

Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin bonservisi elinde bulunan Andrea Belotti'yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü.

Jorge Jesus'la birlikte yeni sezonda yarışmacı bir kadro kurmayı düşünen Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü yıldızın peşine düştüğü ve transfer için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. 

ORTA SAHAYA BREZİLYALI GELDİ

Fenerbahçe'de ilk transfer hamlesi on numara ve orta sahaya yapıldı. Sarı-lacivertliler, Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe, Portekiz temsilcisine 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. 23 yaşındaki Lincoln Henrique ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Brezilyalı orta saha İstanbul'da oynanan hazırlık maçlarında oldukça etkili bir performans gösterdi ve taraftarın sevgisini kazandı.

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir

BRUMA KİRALANDI 

Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde ikinci transfer sağ kanada yapıldı. PSV Eindhoven'da gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çeken Armindo Bruma satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Sarı-lacivertliler, Portekizli futbolcunun bonservisini almak istemesi halinde 4 milyon euro ödeyecek.

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir - Resim : 2

EMRE MOR TRANSFER EDİLDİ

Sarı-lacivertlilerde üçüncü hamle Emre Mor oldu. Fatih Karagümrük'ten transfer edilen 24 yaşındaki oyuncu, Avusturya kampına takımla birlikte gitti. Fenerbahçe, Emre Mor transferinin mali şartlarını henüz açıklamadı.

 

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir - Resim : 3

HEDEF DEVLER LİGİ

Jorge Jesus'un teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte hem geniş hem de yarışmacı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de Portekizli teknik adamın hedefi belli oldu. 67 yaşındaki teknik direktör, Dinamo Kiev ve ardından oynanacak maçlarda kazanıp Devler Ligi'nde mücadele etmek istiyor.

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir - Resim : 4

9 İSİM KADROYA ALINMADI

Fenerbahçe'nin Avusturya'ya giden kamp kadrosunda 9 futbolcu yer almadı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus; Steven Caulker, Mauricio Lemos, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Luiz Gustavo, Miguel Crespo, Max Meyer, Ozan Tufan ve Mesut Özil'i kafileye dahil etmedi. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kamp kadromuzda olmayan isimler tedavi amaçlı İstanbul'da kalmıştı" denildi.

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir - Resim : 5

OZAN TUFAN TRANSFERİ AÇIKLANDI

Sarı-lacivertli takımda ayrılıklar da yaşandı. Sözleşmeleri biten Murat Sağlam, Jose Ernesto Sosa ve Berke Özer'le yeniden anlaşma sağlanmadı. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Ozan Tufan'ı kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertlilerde kadro dışı durumda olan tecrübeli orta sahanın transferi resmen açıklandı.

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir - Resim : 6

FORVETE DÜNYA YILDIZI

Fenerbahçe'de transfer konusunda flaş bir gelişme daha yaşandı. Sarı-lacivertli takımda hareketli geçen günlerde forvete dünyaca ünlü golcünün düşünüldüğü öne sürüldü. Calciomercato, Fenerbahçe'nin Andrea Belotti'yi transfer etmek istediğini belirtti.

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir - Resim : 7

BONSERVİSİ ELİNDE

Sarı-lacivertlilerin transfer etmek istediği öne sürülen İtalyan golcü, Torino ile yeni sözleşme imzalamadı ve bonservisini eline aldı. Süper Lig devinin 28 yaşındaki oyuncuya transfer teklifini ilettiği kaydedildi.

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir - Resim : 8

MONACO DA DEVREDE

Torino'da uzun süredir forma giyen ve bonservisini elinde bulunduran Andrea Belotti için Monaco'nun da devrede olduğu vurgulandı. 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 23 müsabakada forma şansı buldu. Andrea Belotti rakip fileleri 8 kez havalandırdı. İtalyan santrafor takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir - Resim : 9

KARARINI YAKINDA VERECEK

Fenerbahçe taraftarının Andrea Belotti'nin sosyal medya hesabına çok sayıda yorum attığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin ve Monaco'nun transfer etmek istediği belirtilen 28 yaşındaki oyuncunun kararını kısa süre içerisinde vereceği kaydedildi. İtalyan golcünün güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe'de Andrea Belotti sesleri! Bonservissiz transfer edilebilir ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Andrea Belotti İtalyan oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.