Fenerbahçe'de 2 futbolcu daha kadro dışı kaldı!

Fenerbahçe'de daha Volkan Demirel, Aatif ve Dirar'ın kadro dışı bırakılması ile ilgili tartışmalar sürerken bu kez de U21 takımı oyuncuları Uygar Mert Zeybek ve Serhat Kot kadro dışı bırakıldı. Sarı lacivertlilerde kadro dışı kalan futbolcu sayısı Ozan Tufan ile birlikte 6'ya yükseldi.

Fenerbahçe yönetimi son günlerde yaşanan zorlu süreçte alınan radikal kararlara bir yenisini daha ekledi. 3 yardımcı hocayı gönderen ve A takımda 3 futbolcuyu kadro dışı bırakan Fenerbahçe’de bir flaş gelişme de genç futbolcular konusunda yaşandı.

Fenerbahçe'de 2 futbolcu daha kadro dışı kaldı!
Uygar Mert Zeybek

 Sözcü'nün haberine göre sarı lacivertli takımın alt yapısından yetişen ve bu sezon U21 takımında görev yapan 23 yaşındaki Uygar Mert Zeybek ve takım arkadaşı 19 yaşındaki Serhat Kot kadro dışı bırakıldı. Daha önceki sezonlarda A takımla da maça çıkan Uygar Mert Zeybek’in disiplinsizlik, Almanya’dan genç yetenek olarak getirtilen Serhat Kot’un ise performans yetersizliği nedeniyle kadro dışı kaldıkları öğrenildi.

Fenerbahçe'de 2 futbolcu daha kadro dışı kaldı! - Resim : 2
Serhat Kot

 Alınan kararın ardından Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan futbolcu sayısı 6’ya yükseldi.

Sarı lacivertli yönetim daha önce de beklentileri karşılamayan Ozan Tufan'ı kadro dışı bırakmıştı.

İŞTE FENERBAHÇE’DE KADRO DIŞI OLAN OYUNCULAR:

Volkan Demirel

Aatif Chahechouhe

Nabil Dirar

Ozan Tufan

Uygar Mert Zeybek

Serhat Kot

Fenerbahçe'de 2 futbolcu daha kadro dışı kaldı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe kadro dışı uygar mert zeybek serhat kot
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.