Fenerbahçe Youtube nasıl abone olunur?

Fenerbahçe Youtube nasıl abone olunur? Youtube gelirlerinin artış göstermesinin ardından büyük kulüpler, kanallarına abone olmaları için taraftarlarına çağrı yapıyor. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında başlayan rekabet, iki takım taraftarlarını harekete geçirdi. İşte Fenerbahçe Youtube nasıl abone olunur? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Youtube nasıl abone olunur? Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Youtube savaşı başladı. Ezeli rakip, ebedi dost olan iki kulüp, Youtube kanallarında en fazla abone sayısına sahip olmaya çalışıyor. Taraftarlarına çağrılarda bulanan kulüpler, destek bekliyor. Fenerbahçe taraftarı, nasıl kanala abone olacağı hakkında internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. İşte Fenerbahçe Youtube nasıl abone olunur? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Kulübü'nde Ali Koç'un başkan olmasıyla birlikte sosyal medyada yapılan kampanyaların ilk meyvesi alındı.Sarı lacivertli kulüp, YouTube'da 1 milyon aboneye ulaşan ilk Türk takımı oldu. Son yıllarda sosyal medyanın öneminin artmasıyla birlikte bütün kulüplerin YouTube ve Twitter gibi ortamlardaki etkinliğini arttırmak için çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Başkan Ali Koç'un göreve gelmesinin ardından sosyal medya etkinliğini arttırmayı hedefleyen ve birçok proje üreten sarı lacivertliler,#FenerbahçeYoutubeda1Milyon etiketiyle Twitter'da kampanya başlattı.

FENERBAHÇE YOUTUBE KANALI İÇİN TIKLA

Kısa süre içerisinde 1 milyon aboneye ulaşan sarı lacivertliler Twitter'dan kutlama mesajı yayınladı.

 

 

Fenerbahçe Youtube nasıl abone olunur? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray YouTube Fener Ol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.