Fenerbahçe yönetimi Pereira'nın kadroda düşünmediği Caulker'i Beşiktaş'a önerdi

Fenerbahçe'nin Caner Erkin ve Sinan Gümüş'le birlikte kendisine kulüp bulmasını istediği Steven Caulker'in Beşiktaş'a önerildiği ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler ezeli rakibine İngiliz stoperi önerdi ancak Diego Godin'i bekleyen Kartal, bu teklife yanaşmadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği "yeni transfer" Steven Caulker, Sarı-Lacivertli yönetim tarafından stoper arayışında olan Beşiktaş'a önerildi! NTV'de yer alan habere göre; Portekizli hocanın kafasındaki sisteme uymadığı gerekçesiyle kadroda düşünülmeyen Caulker için kulüp arayışları başladı.

Son iki sezondur Alanyaspor forması giyen ve Akdeniz ekibinde kariyerini yeniden ayağa kaldıran İngiliz stoper, ezeli rakipleri peşinden koşturmuştu. Transfer yarışını kazanan Fenerbahçe, 29 yaşındaki futbolcuya 2+1 yıllık imza attırdı. Teknik direktörsüz dönemde yapılan bu transfer, Pereira'nın takımın başına getirilmesiyle gözde düştü.

BEŞİKTAŞ ORALI OLMADI, GODİN GELİYOR

Alanyaspor'la sözleşmesi sona eren Caulker'ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, ezeli rakibi imza parası da önerince transfer yarışını kaybetmişti. Sarı-Lacivertliler ezeli rakibine tarihi bir transfer teklifinde bulundu: "Biz imza parasını da ödedik. Sizden bir beklentimiz yok. Steven Caulker'ı bonservisiyle birlikte verebiliriz."

Beşiktaş'ın cevabı ise "Oyuncunun 1.2 milyon Euro olan maaşının yarısını ödemek kaydıyla kiralama seçeneğini düşünebiliriz" oldu. Sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın'a konuyla ilgili gelişmeler aktarıldı. Oyuncu ile ilgili olumsuz geri bildirimde bulunan deneyimli hoca, Diego Godin'in transferini bitirmeleri gerektiğini söyledi. Bu gelişmenin ardından Siyah-Beyazlılar Caulker ismini rafa kaldırdı.

Fenerbahçe yönetimi Pereira'nın kadroda düşünmediği Caulker'i Beşiktaş'a önerdi
Vitor Pereira

 

Tottenham Hotspur altyapısından yetişen ve Premier League'de Cardiff City, QPR, Liverpool gibi takımlarda forma giyen Caulker, alkol ve kumar bağımlığı nedeniyle düşüşe geçen kariyerini Alanyaspor'da yeniden ayağa kaldırmıştı.

Topuk Yaylası kampında Caulker'in üstünü çizen Pereira'nın "Caulker, sistemime uygun değil. 4’lüde olabilir ama 3’lü savunmada ağır kalır" sözleri basına yansımıştı.

Fenerbahçe yönetimi Pereira'nın kadroda düşünmediği Caulker'i Beşiktaş'a önerdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Steven Caulker Vitor Pereira Digeo Godin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.