Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı!

Fenerbahçe, Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen İsviçreli sol bek Ricardo Rodriguez'in transferi için İtalyan ekibi ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Milan forması giyen Ricardo Rodriguez'i satın alma opsiyonlu kiralayacak. Transferin resmiyete binmesi için ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararı bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Ricardo Rodriguez, PSV Eindhoven'ın teklifini reddetmiş bu hamle sonrası transferin gerçekleşeceğine kesin gözüyle bakılmaya başlanmıştı. Hatta İsviçreli futbolcunun menajeri Gianluca Di Domenico, Milan Futbol Direktörü Zvonimir Boban'a sarı-lacivertlilerin teklifini iletirken futbolcunun da tercihinin Fenerbahçe olduğunu vurgulamıştı.

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı!

Tüm bu gelişmelerin ardından İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazetta dello Sport, Rodriguez'in Fenerbahçe ile el sıkıştığını okuyucularıyla paylaştı. İtalyan basını transferin 6 milyon euro karşılığında gerçekleştiğini yazdı.

Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla anlaştı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Türkiye Futbol Federasyonu Milan Ricardo Rodriguez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.