Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı!

Fenerbahçe yeni hocasını açıkladı! Ersin Yanal'ın istafa ettmesinin 100. günün ardından 26 teknik adamın ismi kamuoyunda tartışıldı. Fenerbahçe yönetiminin yeni teknik direktörü Tahir Karapınar oldu.

Süper Lig’de 4 gün sonra Kayseri ile karşılaşacak Fenerbahçe’de takımın başında hangi teknik adamın sahaya çıkacağı da henüz netlik kazanmamıştı.

Ve Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü sonunda belli oldu. İşte detaylar...

FENERBAHÇE'NİN YENİ HOCASI

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı büyük merak konusuydu. Gündeme gelen son isim Tahir Karapınar oldu.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Mehmet Aurelio, 12 yıl sonra antrenör olarak teknik ekibe geri dönmüştü.

Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı!

SAHAYA ÇIKAMAYINCA

UEFA A Lisans sahibi olan 42 yaşındaki antrenörün, bu nedenle Fenerbahçe’nin başında teknik direktör olarak sahaya çıkma hakkı bulunmuyordu.

EN FAZLA 2 MAÇA ÇIKABİLİR KURALI

Koronavirüs süreci öncesinde "Pro Lisanssız teknik direktör ile en fazla 2 maça çıkılır" hakkını kulüp antrenörlerinden Murat Zeki Göle ile kullanan Fenerbahçe, 12 Haziran’da başlayacak lige "Pro Lisans"a sahip bir teknik adamla çıkmak zorunda.

RESMİLEŞTİ

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, teknik direktörlük görevi için Tahir Karapınar’a resmi teklif yaptı.

Emre Belözoğlu'nun önerisi ile gündeme gelen Tahir Karapınar, kalan 8 haftada takımın başında maçlara çıkacak.

Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Tahir Karapınar teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.