Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 12. haftasında Fenerbahçe ile Malatyaspor karşı karşıya geliyor. Zirve hattını yakından ilgilen mücadelede Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçının ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı araştırılmakta.

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Süper Lig’de 12. hafta maçında Fenerbahçe evinde Ülker Stadyumu’nda Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor. Geçen hafta deplasmanda Denizlispor’u geçerek yeniden zirve yolunda umutlanan sarı lacivertliler galibiyet serisine Yeni Malatyaspor karşısında da devam etmek istiyor.

FENERBAHÇE YENİ MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

12 Aralık 2020 Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak olan Fenerbahçe Malataspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mücadelede Erkan Özdamar düdük çalacak.

Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor takımları bu maçla beraber tarihlerinde 8. kez karşı karşıya gelecekler. Geçen sezon oynanan ilk maçta 0-0 beraberlik ortaya çıkarken ligin ikinci yarısındaki mücadeleyi Fenerbahçe evinde 3-2 kazanmayı başarmıştı.

Stat: Ülker Stadyumu
Hakem: Erkan Özdamar
Tarih: 12 Aralık 2020 Cumartesi
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.