Rıdvan Dilmen'den Erol Bulut'a sert eleştiriler

Rıdvan Dilmen: "2 puanlı sistem, 3 puanlı sistem sanmıyorum Fenerbahçe evinde üst üste 3 maç kaybetsin... Maşallah tarihe geçtik yani. Ben 58 yaşına gelmişim, görmemişim. Semih (Kaya) Kadıköy'de bu kadar rahat bir maça çıkmamıştır! Malatya eze eze yendi, tebrik ediyorum."

Fenerbahçe'nin evinde Yeni Malatyaspor'a 0-3 yenildiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, teknik direktör Erol Bulut'a ateş püskürdü. NTV'nin %100 Futbol programında konuşan Dilmen, şunları söyledi:

"2 puanlı sistem, 3 puanlı sistem sanmıyorum Fenerbahçe evinde üst üste 3 maç kaybetsin... Maşallah tarihe geçtik yani. Ben 58 yaşına gelmişim, görmemişim. Semih (Kaya) Kadıköy'de bu kadar rahat bir maça çıkmamıştır! Malatya eze eze yendi, tebrik ediyorum.

Burası F.Bahçe kulübü... Riskin olabileceği ama kumarın olmayacağı bir kulüp. F.Bahçe küme düşme tehlikesi yaşadığı sezonda bile her maç mücadele ediyordu. Rize'den 3 yiyordu ama mücadele vardı. Şimdi bakıyoruz, her maç geriye giden bir teknik direktör!

Bunun (Erol Bulut) 4. hakemlerle bir kontratı mı var, 70'te oyuncu çıkarıcam diye? Emre (Belözoğlu), bunu sordun mu hocaya? Bu duygularla maça başlıyor futbolcu. Ne kadar iyi oynarsam oynayayım kementi yiyeceğim diye maça çıkıyor!

İlk hafta çok hoşuma gitti, Gustavo'yu çıkardı ya, çok iyi bir liderlik örneği gösterdi. Fakat sonrasında her gün oyuncu kaybetmeye devam etti. Altay hariç, Gökhan'ı oynatarak kaybetti. Gelelim Tisserand'a... Lemos ağzıyla kuş tutsa bu arkadaş oynayacak!

10 puan kaybetmişsin 11 maçta. Sezon başında deseler '11 maçta sana 23 puan verelim', demek havada kapacakmış! Bugün maç boyunca bir buçuk pozisyonun var, rakibin 6 pozisyonu var. Malatyaspor maçlarını izleyin bu kadar rahat oynadığı maç bulamazsınız!"

Rıdvan Dilmen'den Erol Bulut'a sert eleştiriler ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.