Hamza Hamzaoğlu: Benim için sürpriz olmadı bu sonuç

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu: "Bugün haftalardır hayal ettiğimiz her şeyi sahada yaptık. Zaten son maçlarda bunun sinyalini veriyorduk. Her hafta daha iyiye gidiyoruz. Benim için sürpriz olmadı bu sonuç." Sarı-Siyahlılar Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Süper Lig’in 12. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 3-0'lık skorla mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir oyunla iyi bir galibiyet aldıklarını ifade ederek,

""Bugün haftalardır hayal ettiğimiz her şeyi sahada yaptık. Zaten son maçlarda bunun sinyalini veriyorduk. Her hafta daha iyiye gidiyoruz. Benim için sürpriz olmadı bu sonuç. Belki tarih sayfalarında ileride baktığımızda bugünü keyifle hatırlayacağız. Ama yolumuza da devam etmemiz gerekiyor. Bu maç asla bizi hedeflerimizden koparmamalı. Güzel bir oyundu, keyifli bir akşam. Net bir skorla iyi bir galibiyet aldık. Kolay değil deplasmanda bu oyunu oynamak. Bugün ihtiyacımız olan sonuca ulaşmak için ne gerekiyorsa oyuncularım her şeyi uyguladı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum. Fenerbahçe’yi şöyle yenersiniz gibi şeyler söylemek hoş değil. Öyle bir şifre vermek haddime değil. Biz rakipleri analiz ederken zaaflarını tespit etmeye çalışıyoruz. Sadece Fenerbahçe üzerinden değil bence bizim takımımızın oyunu üzerinden bu galibiyete bakarsak bu da önemli bir şey. Biz bugün iyi durduk sahada" diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu: Benim için sürpriz olmadı bu sonuç ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.