Fenerbahçe yeni golcüsüne kavuşuyor!

Liverpool ile yollarını ayıran Daniel Sturridge'le yapılan ilk görüşmede İngiliz yıldızın menajeri, kapıyı senelik 4 milyon eurodan açtı. Fenerbahçe 3 milyon euroda ısrarcı olurken, pazarlıkların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

Önümüzdeki sezon Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, Max Kruse ve Kolarov transferlerinde mutlu sona ulaşmaya çalışırken, başka yıldızlar için de temaslarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte bu doğrultuda gündeme gelen oyunculardan biri de geçen sezon Liverpool’la Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ve sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge oldu. Bonservisi elinde olan Sturridge için ilk temas, oyuncunun menaceriyle yapılan görüşmeyle başladı. Yapılan ilk görüşmede İngiliz yıldızın, Kırmızılar’da kazandığı yıllık 4 milyon euroyu (26.3 milyon TL) istediği bildirildi. sarı-lacivertliler’in ise 3 yıl üzerinden senelik 3 milyon euroda ısrarcı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

CELTİC VE GLASGOW RANGERS DA TALİP

Hem forvet hem de kanatlarda forma giyebildiği için önümüzdeki sezon Ersun Yanal’ın tam da ihtiyacı olacak tarzda bir futbolcu olan sturridge için pazarlıkların tüm hızıyla devam edeceği bilgisine ulaşıldı. Bu arada daha önce Liverpool’da oynayan ve şimdi Glasgow rangers’ın hocalığını yapan Steven Gerrard’ın yanı sıra Celtic’in de tecrübeli oyuncuyu istediği ifade edildi. ancak bu iki takımın da mali olarak 3 milyon euro (19.7 milyon TL) barajına çıkamayacağı tahmin ediliyor.

Fenerbahçe yeni golcüsüne kavuşuyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.