Fenerbahçe yeni Alex'ini buldu! PSV'nin genç yıldızı yakın takipte...

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe uzun bir süredir Brezilyalı eski yıldızı Alex de Souza'nın yerine 10 numara arayışındaydı. Sarı-lacivertli takım aylardır takip ettiği genç yıldızda karar kıldı. İşte detaylar...

Brezilyalı efsane oyuncusu Alex de Souza sonrası orta alana istediği 10 numarayı bir türlü bulamayan Fenerbahçe'de arayışlar tüm hızıyla sürüyordu...

Fenerbahçe yeni Alex'ini buldu! PSV'nin genç yıldızı yakın takipte...

Takvim'de yer alan habere göre scout ekibi ile beraber Avrupa ve Güney Amerika'da çok sayıda ismi izleyen sarı-lacivertlilerin Mauro Junior'da karar kıldığı öğrenildi.

Hollanda Ligi'nde Heracles formasını kiralık olarak giyen 20 yaşındaki Brezilyalı yıldızın bonservisi ise bir başka Hollanda ekibi PSV Eindhoven'da bulunuyor. Mauro Junior'un futbol stili Alex'e oldukça benziyor.

Fenerbahçe scout ekibinin genç yıldızı yaklaşık 2.5 aydır takip ettiği öğrenildi.

Sarı-lacivertli yönetimin PSV ile temasa geçerek oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı ifade ediliyor.

Fenerbahçe yeni Alex'ini buldu! PSV'nin genç yıldızı yakın takipte... - Resim : 2

12 GOLE DİREKT KATKIDA BULUNDU
Bu sezon 6 gol ve 6 asistlik performansıyla dikkat çeken Mauro Junior etkili sol ayağı ve müthiş tekniği ile dikkat çekiyor. Yıldız futbolcunun uzaktan şutları da oldukça etkili.

 

Fenerbahçe yeni Alex'ini buldu! PSV'nin genç yıldızı yakın takipte... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Süper Lig Alex de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.