Erol Bulut'tan yayıncı kuruluşa tepki

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-0'lık Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa yüz vermedi... Röportajı tek cümleyle kesen Sarı-Lacivertli çalıştırıcı, röportaj boykotunu kaldıran beIN Sports'a tepkisini camia adına bir kez daha dile getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın ardından yayıncı kuruluşu boykot etti. İki haftadır Sarı-Lacivertliler'in maç önü ve maç sonu röportajlarını yayınlamayan beIN Sports, 3-0'lık Kayserispor maçından sonra bu tutumunu değiştirmek istedi.

Flaş röportajda maçı değerlendirmesi beklenen Erol Bulut sadece, "Söylenecek fazla bir şey yok. Maçı kazandığımızdan dolayı mutluyuz" diyerek tepkisini dile getirdi. Kameralar stüdyoya döndüğünü şaşkınlığını gizleyemeyen beIN Sports'un seksapel sunucusu Nazlı Canyurt,  "Evet... Erol Bulut da mutluluğunu dile getirdi" diyerek yayına devam etti.

DAHA FAZLA PUAN TOPLAYABİLİRDİK

Maçın basın toplantısında konuşan Bulut, “Şu an 42 puandayız. Benim planladığımdan 5-6 puan daha fazla alabilirdik. Ama maalesef istediğimiz şekilde gerçekleşmedi” dedi. Başarılı çalıştırıcı, şöyle devam etti:

“3 puanı aldığımızdan dolayı mutluyuz. Futbolcularımı tebrik ediyorum. 3-0 kazandık ama bir o kadar da kaçırdığımız pozisyonlar var. Kalemizde çok pozisyon vermedik. Baskılı oynamaya çalıştık. Defans anlamında rakibe şans vermemeye çalıştık. Pas üzerine oyunumuzu kurmaya çalıştık. Bunu da çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Daha önce yazıldığı gibi ortalarla değil, paslarla dikine ataklarla pozisyon bulduk. Gayet iyi olduğunu düşünüyorum."

Erol Bulut'tan yayıncı kuruluşa tepki

Sıkışık fikstürde olduklarını belirten Bulut, sözlerine şöyle devam etti: “Biz zaten çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Maalesef sadece 4 haftalık bir çalışma süreci oldu. Futbolcularımız hep aralıklı geldi. Şu an bize katılan futbolcular oldu. Oynayan bir futbolcuydu Attila. Bugün bize katkısı fazlasıyla oldu. Diğer taraftan Mesut aramıza katıldı. O eski takımında uzun zamandır süre almadı. O da en kısa zamanda istediğimiz seviyeye getirip takıma büyük katkı sağlayacak.”

Galatasaray derbisinde Mesut Özil’in oynayıp oynamayacağıyla ilgili sorulan soruya ise Erol Bulut, “Bekleyip görsün” cevabını verdi.

Erol Bulut'tan yayıncı kuruluşa tepki ile ilgili etiketler Erol Bulut Fenerbahçe beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.